Masthead Images

Mbledhje dhe evente

Po planifikoni një konferencë të rëndësishme ose ceremoninë e përkryer të pritjes për dasmën tuaj?
Hilton Garden Inn Tirana ofron ambiente të reja moderne dhe fleksible për të pritur nga gjashtë deri në 600 të ftuar.

Dasma juaj e përkryer

Në Hilton Garden Inn Tirana ne mund ta bëjmë realitet ditën e ëndrrave tuaja – qoftë kur është banket i madh apo një ceremoni shumë intime.

Me opsionet plot kreativitet të shefave tanë të kuzhinës dhe planifikuesit e eventeve, do të krijohet atmosfera e përkryer për ju.

Zbuloni më shumë

Sallë vallëzimi Butrinti

 • Ambienti ynë premium me hapësira luksoze të adaptueshme, i përkryer për dasma
 • Ambienti ynë më i madh me mundësinë e shfrytëzimit të hollit për servirjen e koktejit të mirëseardhjes
 • Opsione për kuzhinë të mrekullueshme ndërkombëtare dhe banket

Veçoritë

200
stil banketi
248
sipërfaqja (m2)
3.6
lartësia (m)
sallë ngrënieje për dasmë dhe banket
dritare panoramike
Wi-Fi falas
https://www.hgitirana.al/wp-content/uploads/2018/07/HGI_Tirana_Butrinti_Ballroom_750x500.jpg

Sallë vallëzimi Apollonia

 • Sallo ballosh moderne dhe e bollshme për dasma dhe festa të mëdha
 • Hapësirë shtesë ideale për servirjen e koktejit të mirëseardhjes
 • Opsione për kuzhinë ndërkombëtare dhe banket të personalizuar

Veçoritë

150
stil banketi
205
sipërfaqja (m2)
3.6
lartësia (m)
sallë ngrënieje për dasmë dhe banket
dritare panoramike
Wi-Fi falas
https://www.hgitirana.al/wp-content/uploads/2018/07/HGI_Tirana_Apollonia_Ballroom_750x500.jpg
1 / 1
Na kontaktoni

Festa - Për çdo lloj rasti

Dëshironi të organizoni një mbrëmje mature luksoze apo një festë spektakolare familjare? Ne ofrojmë hapësira të adaptueshme dhe katering kreativ për të garantuar që festa juaj të mbahet mend për vite të tëra.

Në dispozicionin tuaj do të keni një planifikues eventesh për të garantuar që çdo gjë atë ditë të shkojë në mënyrë të përkryer.

Zbuloni më shumë

Sallë vallëzimi Butrinti

 • Ambienti ynë kryesor premium me hapësira luksoze të adaptueshme, i përkryer për ballo grand gala dhe mbrëmje mature
 • Ambient i bollshëm shtesë për servirjen e koktejit të mirëseardhjes ose ekspozime
 • Opsione për kuzhinë të mrekullueshme ndërkombëtare dhe banket

Veçoritë

300
të ftuar në pritje
248
sipërfaqja (m2)
3.6
lartësia
katering i personalizuar
Wi-Fi falas
Dritare panoramike
https://www.hgitirana.al/wp-content/uploads/2018/07/HGI_Tirana_Butrinti_Ballroom_750x500.jpg

Sallë vallëzimi Apollonia

 • Sallë ballosh moderne ideale për mbrëmje mature, festa familjare dhe festa të mëdha
 • Hapësirë shtesë e përshtatshme për servirjen e koktejit të mirëseardhjes ose për ekspozime
 • Kuzhinë e personalizuar ndërkombëtare dhe banket

Veçoritë

205
të ftuar në pritje
205
sipërfaqja (m2)
3.6
lartësia (m)
dritare panoramike
katering i personalizuar
Wi-Fi falas
https://www.hgitirana.al/wp-content/uploads/2018/07/HGI_Tirana_Apollonia_Ballroom_750x500.jpg

Sallë takimi Vëllezërit Frashëri

 • E përkryer për takime të brendshme ose dreka dhe darka për deri në 12 persona
 • Katering plotësisht i personalizuar me opsione kuzhine ndërkombëtare të përshtatura për rastin tuaj

Veçoritë

14
tavolinë e rrumbullakët
12
në formë U-je
50
sipërfaqja (m2)
3
lartësia (m)
Wi-Fi falas
katering i personalizuar
https://www.hgitirana.al/wp-content/uploads/2018/07/HGI_Tirana_Vellezerit_Meeting_Room_750x500.jpg

Sallë takimi Ismail Qemali

 • E përkryer për takime të brendshme ose dreka dhe darka për deri në 12 persona
 • Katering plotësisht i personalizuar me opsione kuzhine ndërkombëtare të përshtatura për rastin tuaj

Veçoritë

14
tavolinë e rrumbullakët
12
në formë U-je
46
sipërfaqja (m2)
3
lartësia (m)
Wi-Fi falas
dritare panoramike
https://www.hgitirana.al/wp-content/uploads/2018/07/HGI_Tirana_Isamail_Meeting_Room_750x500.jpg
1 / 1
Na kontaktoni

Konferenca dhe mbledhje pune

Në një pozicion të përkryer vetëm pesë minuta nga zona e biznesit të Tiranës, me qendrën tonë të biznesit 24-orëshe, krejtësisht të re dhe të pajisur plotësisht, ne mund të kujdesemi për të gjitha nevojat e biznesit tuaj.

Paraqitni prezantime të përkryera me teknologjinë tonë moderne audiovizuale. Ne kemi ambientet dhe përvojën që t’ju ndihmojmë të organizoni një konferencë me 600 të ftuar ose një sesion të vogël mbledhjeje për gjenerim idesh.

Zbuloni më shumë

Sallë vallëzimi Apollonia

 • Hapësirë fleksible dhe elegante me opsione të ndryshme aranzhimi ideale për konferenca dhe evente të mëdha
 • Hapësirë shtesë ideale për servirjen e koktejit të mirëseardhjes ose për ekspozime që mund të presë deri në 500 të ftuar
 • Katering për konferenca i përshtatur për eventin tuaj

Veçoritë

170
stil kinemaje
50
në formë U-je
205
sipërfaqja (m2)
3.6
lartësia (m)
Wi-Fi falas
mjete prezantimi dhe audiovizuale
https://www.hgitirana.al/wp-content/uploads/2018/07/HGI_Tirana_Apollonia_Ballroom_750x500.jpg

Sallë vallëzimi Butrinti

 • Ambienti ynë kryesor premium për konferenca ndërkombëtare, seminare të profilit të lartë dhe evente të mëdha
 • Hapësirë e adaptueshme, mund të presë deri në 300 të ftuar ose të lidhet me hapësirën shtesë për servirjen e koktejit të mirëseardhjes ose për ekspozime për të pritur deri në 600 të ftuar
 • Katering për konferenca i përshtatur për eventin tuaj

Veçoritë

250
stil kinemaje
50
stil konference
248
sipërfaqja (m2)
3.6
lartësia (m)
Wi-Fi falas
mjete prezantimi dhe audiovizuale
https://www.hgitirana.al/wp-content/uploads/2018/07/HGI_Tirana_Butrinti_Ballroom_750x500.jpg

Sallë e mbledhjeve Nëna Terezë

 • Ideale për takime pune të vogla dhe të mesme, analizat e tremujorit dhe seminare
 • Në dispozicion gamë e plotë me mjete audiovizuale dhe prezantimi
 • Disponohet katering i personalizuar

Veçoritë

50
stil kinemaje
20
në formë U-je
74
sipërfaqja (m2)
3
lartësia (m)
Wi-Fi falas
mjete prezantimi dhe audiovizuale
https://www.hgitirana.al/wp-content/uploads/2018/07/HGI_Tirana_Mother_Teresa_Boardoom_750x500.jpg

Sallë e mbledhjeve Pajtim Selmani

 • Projektuar për takime të vogla dhe të mesme, ideale për analiza tremujore, seminare ose për gjenerim dhe zhvillim idesh
 • Gamë e plotë mjetesh dhe pajisjesh audiovizuale dhe prezantimi për mbledhje dhe takime pune
 • Disponohet katering i personalizuar

Veçoritë

50
stil kinemaje
20
në formë U-je
74
sipërfaqja (m2)
3
lartësia (m)
mjete prezantimi dhe audiovizuale
Wi-Fi falas
https://www.hgitirana.al/wp-content/uploads/2018/07/HGI_Tirana_Pajtim_Boardoom_750x500.jpg

Sallë takimi Vëllezërit Frashëri

 • E përkryer për takime të vogla pune ose për gjenerim dhe zhvillim idesh
 • Gamë e plotë mjetesh dhe pajisjesh audiovizuale dhe prezantimi për mbledhje dhe takime pune
 • Disponohet katering i personalizuar

Veçoritë

36
stil kinemaje
12
në formë U-je
50
sipërfaqja (m2)
3
lartësia (m)
mjete moderne audiovizuale
Wi-Fi falas
https://www.hgitirana.al/wp-content/uploads/2018/07/HGI_Tirana_Vellezerit_Meeting_Room_750x500.jpg

Sallë takimi Ismail Qemali

 • E përkryer për takime të vogla pune ose për gjenerim dhe zhvillim idesh
 • Gamë e plotë mjetesh dhe pajisjesh audiovizuale dhe prezantimi për mbledhje dhe takime pune
 • Disponohet katering i personalizuar

Veçoritë

36
stil kinemaje
12
në formë U-je
46
sipërfaqja (m2)
3
lartësia (m)
mjete prezantimi dhe audiovizuale
Wi-Fi falas
https://www.hgitirana.al/wp-content/uploads/2018/07/HGI_Tirana_Isamail_Meeting_Room_750x500.jpg
1 / 1
Na kontaktoni