Masthead Images

Ofertat

Bëjeni qëndrimin tuaj edhe më të veçantë duke përfituar nga ofertat tona. Kurseni para ose fitoni më shumë pikë Hilton Honors Points për t’i përdorur gjatë qëndrimit të ardhshëm te ne.

Oferta Bed N' Breakfast

Përfitoni nga oferta jonë Bed N’ Breakfast që përfshin një dhomë të madhe dhe mëngjes për katër persona dhe:

  • Të gjitha ushqimet tuaja të preferuara të mëngjesit të gatuara sipas porosisë – vezë omëletë, pançetë, tost francez… së bashku!
  • Fjetje komode në jorganë të bardhë të rehatshëm dhe çarçafë të freskët
  • Opsioni për të qëndruar vonë në shtrat gjatë fundjavave me shërbimin Lazy Breakfast deri në orën 11:00 të mëngjesit
Kushtet e përgjithshme

Kushtet e përgjithshme

  • Sipas disponueshmërisë në hotelet pjesëmarrëse.
  • Disponueshmëria dhe çmimet do të konfirmohen në momentin e rezervimit dhe do të variojnë sipas datave të kohëzgjatjes së qëndrimit dhe bazohen në numrin e personave për dhomë.
  • Çmimi nuk përfshin tarifat e rezortit/shërbimit, taksat, tarifat e rastësishme ose bakshishet.
  • Çmimi përfshin mëngjesin për deri në dy persona të rritur dhe dy fëmijë 12 vjeç e poshtë të regjistruar në të njëjtën dhomë.
  • Mëngjesi nuk përfshin bakshishet ose pijet alkoolike. Keurig Brewing Systems është e disponueshme vetëm në SHBA dhe Kanada.
  • Mund të aplikohen kufizime të tjera.
Rezervoni tani

Oferta e blerjes paraprake

Planifikoni paraprakisht dhe kurseni me deri në 15% ulje nga çmimi ynë më i mirë i disponueshëm* duke rezervuar paraprakisht në Hilton Garden Inn Tirana. Mysafirët mund të përfitojnë nga avantazhet tona fantastike si mëngjesi me porosi, shërbimi në mbrëmje në dhomë dhe Wi-Fi falas ndërkohë që fitojnë pikë Hilton Honors gjatë çdo qëndrimi.

Nuk jeni anëtar i Hilton Honors? Bëhuni pjesë tani që të merrni pikët që ju takojnë.

Kushtet e përgjithshme

Kushtet e përgjithshme

Sipas disponueshmërisë në hotelet pjesëmarrëse. Për të përfituar nga çmimi i blerjes paraprake, kërkohet pagesa paraprake e plotë e parimbursueshme. Aplikohen kufizime të tjera. Çmimi më i mirë i disponueshëm është një lloj çmimi i veçantë që varion sipas kohës së blerjes, është i pakufizuar, i pakualifikuar dhe përjashton skontot ose çmimet e negociuara që nuk janë të disponueshme për publikun e gjerë, por që nuk kufizohen me: anëtarësimin, paketat promocionale në grup për korporatat ose entet qeveritare, të papublikuara ose çmimet e disponueshme vetëm në uebsajtet e ankandeve.

Çmimet për blerjen paraprake/të parimbursueshme – Rregullat dhe kufizimet
Pagesat për rezervimet me Çmimet për blerjen paraprake/të parimbursueshme janë të parimbursueshme dhe rezervimet nuk mund të ndryshohen. Çmimet janë sipas disponueshmërisë në hotelet pjesëmarrëse. Secili hotel ka kushte të përgjithshme specifike për rezervimin që variojnë dhe mund të përfshijnë kërkesa për kohëzgjatjen e qëndrimit, kufizime për ditët e javës, kërkesa për depozitë dhe data të paaksesueshme. Kontrolloni pranë hotelit tuaj në momentin e rezervimit për të përcaktuar nëse aplikohen kushte shtesë.

Çmimet për blerjen paraprake/të parimbursueshme – nevojitet pagesë e plotë paraprake.
Duhet të blihet në internet të paktën shtatë (7) ditë përpara mbërritjes. Karta juaj e kreditit do të tarifohet menjëherë për të gjithë qëndrimin. Uljet për Çmimet për blerjen paraprake/të parimbursueshme variojnë sipas hotelit dhe zakonisht variojnë nga pesë (5) në njëzet (20) përqind më pak se Çmimi më i mirë i disponueshëm. Politikat në lidhje me ndryshimet në rezervimet me Çmimet për blerjen paraprake/të parimbursueshme mund të variojnë. Rezervimet që kryhen përmes uebsajteve të palëve të treta dhe agjencive të udhëtimit, mund të mos kenë të drejtën për ndryshime ose rimbursime. Nuk ofrohen rimbursime për ndryshime, anulime ose mosparaqitje në datën e regjistrimit. Nuk mund të aplikohen tarifa për qëndrime, shërbime ose mallra të tjera. Nuk garantohet çmimi ose disponueshmëria e hotelit deri në marrjen e pagesës së plotë. Edhe pas marrjes së pagesës së plotë, ne rezervojmë të drejtën të anulojmë një rezervim pa dhënë njoftim nëse vihemi në dijeni ose njoftohemi për ndonjë aktivitet mashtrues ose ilegal në lidhje me pagesën për këtë rezervim.

Ndryshimi i rezervimit
Çmimi i cituar aplikohet për datat/netët/qëndrimin e saktë të rezervuar. Nuk lejohen ndryshimet në rezervimin tuaj (duke përfshirë, por pa u kufizuar me, ndryshimet e emrit, ndryshimet e datave etj.). Megjithatë, për rezervimet në Shtetet e Bashkuara, Meksikë dhe Karaibe, mund të lejohet një kërkesë për të anuluar një rezervim ekzistues për Blerje paraprake/të parimbursueshme dhe për të rezervuar një rezervim të ri, nëse në momentin që kërkoni një ndryshim në rezervimin tuaj ju rezervoni një rezervim të ri për Blerje paraprake/të parimbursueshme në një hotel në portofolin e Hilton, që ndodhet në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Meksikë ose Karaibe, sipas disponueshmërisë. Pas marrjes së pagesës së plotë për rezervimin e ri, Hilton do të bëjë një rimbursim për rezervimin e anuluar, minus një tarifë shërbimi. Mund të duhen deri në katër (4) javë që rimbursimi të reflektohet në kartën tuaj të kreditit. Për qëndrime të rezervuara fillimisht në Waldorf Astoria Conrad Hilton Embassy Suites ose hotelet e markës Doubletree, tarifa e shërbimit është 50,00 $ dhe për qëndrimet e rezervuara fillimisht në Hilton Garden Inn Hampton Homewood Suites dhe Home2 Suites, tarifa e shërbimit është 25,00 $. Që të merret parasysh anulimi dhe rirezervimi, ju duhet të telefononi Departamentin tonë të Blerjes Paraprake për të kërkuar ndryshimin e rezervimit tuaj në numrin (800) 236-7113 ose (972) 726-3361 jo më pak se tri ditë përpara datës së planifikuar të regjistrimit.

Largimi më herët/anulimi
Nëse largoheni më herët ose anuloni apo nuk paraqiteni për këtë rezervim për çfarëdo arsye, ju nuk do të merrni kreditim apo rimbursim.

Zgjatja e qëndrimit tuaj
Zgjatjet e qëndrimit do të kërkojnë një rezervim të ri për datat shtesë, sipas disponueshmërisë dhe çmimet mbizotëruese dhe ky çmim nuk do të aplikohet.

Çmimi
Çmimi që zgjodhët përfshin vetëm çmimin e dhomës dhe taksat e aplikueshme dhe nuk përfshin tarifat e aplikueshme të shërbimit ose tarifat për shpenzime të rastësishme opsionale (ku përfshihen, por pa u kufizuar me bakshishet, ushqimi dhe pijet, parkimi, tarifat e minibarit dhe shpenzime të tjera opsionale të rastësishme).

Kufizimet e tjera
Ky çmim nuk është i kombinueshëm me asnjë ofertë dhe promocione të tjera dhe nuk është i disponueshëm për grupet. Ky çmim është i pakomisionueshëm. Nëse nuk mbërrini në hotel në datën e planifikuar të mbërritjes, rezervimi juaj do të anulohet dhe nuk do të merrni asnjë rimbursim apo kreditim. Anëtarësimi në Hilton Honors™ duke përfshirë fitimin dhe përdorimin e pikëve iu nënshtrohet Kushteve të përgjithshme të Hilton Honors.

Rezervoni tani

Paketa 2 X Points

Rezervoni pa u menduar dy herë duke fituar dyfishin e pikëve.

Dyfishi i pikëve Hilton Honors çdo natë ju sjell shumë më pranë natës së radhës pa pagesë. Prandaj, nëse nuk jeni ende anëtar i Hilton Honors mos harroni të bëheni pjesë tani përpara qëndrimit tuaj.

Kushtet e përgjithshme

Kushtet e përgjithshme

Oferta është e disponueshme në hotelet pjesëmarrëse në portofolin e Hilton Honors. Sipas disponueshmërisë. Çmimet nuk përfshijnë taksat, bakshishet, tarifimet e rastësishme ose tarifat e rezortit (nëse aplikohen). Politika e çdo hoteli varion për ndryshimet dhe anulimet. Ju lutemi kontaktoni me hotelin përkatës për të konfirmuar politikën e tyre. Komponentët e ofertës janë të patransferueshëm ose të pakonvertueshëm në të holla dhe nuk mund të aplikohen për qëndrimet e ardhshme. Kjo ofertë nuk mund të kombinohet me oferta të zgjedhura për promocione ose skonto dhe nuk është e disponueshme për grupet. Nëse e bëni këtë rezervim me telefon, ju lutemi telefononi Qendrën tonë të Klientëve të Internetit në numrin +1-800-HHONORS ose shikoni një listë të plotë të numrave telefonikë të rezervimit të Hilton Honors. Kur rezervoni me telefon, ju lutemi kërkoni “2X Points Package” ose kodin e planit HPDPT1/DP1.

“Dyfishi i pikëve të Hilton Honors” do të thotë se ju do të merrni një bonus të barabartë me numrin e pikëve bazë të fituara gjatë qëndrimit tuaj. Pikët bazë të fituara mbi pikët bazë nuk do të llogariten për kualifikimin në grupin elitar. Ju lutemi të prisni deri në tetë javë nga përfundimi i qëndrimit tuaj që pikët të shfaqen në llogarinë tuaj të Hilton Honors. Ju duhet të jeni anëtar i Hilton Honors që të përfitoni nga kjo mundësi ekskluzive. Anëtarësimi në Hilton Honors™ duke përfshirë fitimin dhe përdorimin e pikëve iu nënshtrohet Kushteve të përgjithshme të Hilton Honors.

Rezervoni tani

Paketa e destinacioneve të fundjavës

Zgjohuni dhe nisuni për një fundjavë larg me Paketën e destinacioneve të fundjavës në Hilton Garden Inn. Fitoni dyfishin e pikëve të Hilton Honors dhe përfitoni nga Wi-Fi falas, mëngjes sipas porosisë, plus çregjistrim të vonë nga hoteli – ju do të ktheheni në shtëpi të freskët dhe të çlodhur!

Nuk jeni anëtar i Hilton Honors? Bëhuni pjesë tani për të marrë dyfishin e pikëve.

Kushtet e përgjithshme

Kushtet e përgjithshme

Oferta është e vlefshme për qëndrimet në hotelet pjesëmarrëse në portofolin e Hilton Honors dhe është subjekt i disponueshmërisë. Oferta kërkon mbërritje të enjten, të premten ose të shtunën dhe një qëndrim maksimal prej katër (4) ditësh. Nëse e bëni këtë rezervim me telefon, ju lutemi telefononi Qendrën tonë të Klientëve të Internetit në numrin +1-800-HHONORS ose shikoni një listë të plotë të numrave telefonikë të rezervimit të Hilton Honors. Kur rezervoni me telefon, ju lutemi kërkoni paketën “Weekend Getaway” ose kodin e planit “HW4” në Embassy Suites Hotels™.

Disponueshmëria e komoditeteve në hotel të përfshira në këtë ofertë varion sipas markës dhe mund të përfshijë akses në Premium Internet (aty ku është në dispozicion), mëngjes dhe çregjistrim të vonë nga hoteli. Mëngjesi është i vlefshëm vetëm në restorantet e përcaktuara nga hoteli dhe përjashton pijet alkoolike. Mëngjesi i plotë ofrohet për mysafirët me rezervimin në Hampton Inn™ Homewood Suites nga Hilton™ Home2 Suites nga Hilton™ dhe Embassy Suites Hotels™. Mëngjesi ofrohet për deri në dy (2) të rritur në ditë: Mëngjesi Kontinental në hotelet pjesëmarrëse Waldorf Astoria™ Hotels & Resorts Conrad® Hotels & Resorts Curio – A Collection nga Hilton™ Hilton Hotels & Resorts DoubleTree nga Hilton™ dhe mëngjesi i plotë në Hilton Garden Inn™. Çregjistrimi i vonë nga hoteli është subjekt i disponueshmërisë në hotelet pjesëmarrëse dhe atëherë kur është në dispozicion, dhe është në orën 14:00 pasdite sipas orës lokale. Mysafirët do të përfitojnë akses në Premium Internet çdo ditë në dhomë (aty ku është në dispozicion) në hotelet pjesëmarrëse.

Nuk lejohen kreditime ose rimbursime për përfitimet e papërdorura.

“Dyfishi i pikëve të Hilton Honors” do të thotë se ju do të merrni një bonus të barabartë me numrin e pikëve bazë të fituara gjatë qëndrimit tuaj. Pikët bazë të fituara mbi pikët bazë nuk do të llogariten për kualifikimin në grupin elitar. Ju lutemi të prisni deri në tetë javë nga përfundimi i qëndrimit tuaj që pikët të shfaqen në llogarinë tuaj të Hilton Honors. Ju duhet të jeni anëtar i Hilton Honors që të përfitoni nga kjo mundësi ekskluzive për të fituar pikë bonus. Kjo ofertë nuk mund të kombinohet me oferta të tjera të zgjedhura promocionale ose skonto dhe nuk është e vlefshme për grupet. Anëtarësimi në Hilton Honors™ duke përfshirë fitimin dhe përdorimin e pikëve iu nënshtrohet Kushteve të përgjithshme të Hilton Honors.

Rezervoni tani