Masthead Images

Kontakti

Keni pyetje? Na telefononi ose plotësoni formularin e shpejtë më poshtë.

  *fushat e domosdoshme

  Duke e plotësuar këtë formë dhe duke klikuar butonin dërgoni, unë pajtohem që HGI Tirana mund të më dërgoj mesazhe marketingu dhe oferta promocionale përmes emaili, përmes postës dhe SMS-ave, ashtu siç përshkruhet në Deklaratën e Privatësisë së Hilton Global

  Adresa

  Hilton Garden Inn
  Alpas Center 146 Bulevardi Gjergi Fishta
  Tirana 1001 Albania

  Telefon

  Tel: +355-4-2200444