Masthead Images

Pozicioni ynë

Me pozicionin tonë të përkryer ne ndodhemi në qendrën e gjallëruar të qytetit, me pamje nga mali i Dajtit – jemi vetëm 20 minuta nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës dhe vetëm pesë minuta me makinë nga qendra e qytetit dhe zona e biznesit.

Merrni Udhëzime

17 km

NGA AEROPORTI

5,00 €

PARKIM DITOR

CHECKIN-I NË ORËN 15:00

ÇREGJISTRIMI NGA HOTELI NË ORËN 12:00