Masthead Images

Dhomat dhe suitat

Bëni gjumë të thellë dhe relaksohuni me një shtrat jashtëzakonisht komod dhe përfitoni nga një shumëllojshmëri ambientesh të projektuara për t’ju ndihmuar në çdo nevojë tuajën, duke përfshirë edhe shërbimin në dhomë në mbrëmje. Qëndroni në lidhje me zyrën tuaj nëpërmjet Wi-Fi me shpejtësi të lartë dhe 24 orë qasje në qendrën tonë të biznesit.

Dhomë dyshe

shtretër dyshe 24 m2
 • Wi-Fi me shpejtësi të lartë falas
 • Televizor i sheshtë HD 40 inç
 • Tavolinë pune, karrige ergonomike dhe llambë

Dhomë familjare Queen

një shtrat i gjerë një shtrat divan 24 m2
 • Wi-Fi me shpejtësi të lartë falas
 • Televizor i sheshtë HD 40 inç
 • Tavolinë pune, karrige ergonomike dhe llambë

Dhomë familjare Queen me ballkon

një shtrat i gjerë një shtrat divan 25 m 2
 • Ballkon
 • Wi-Fi me shpejtësi të lartë falas
 • Televizor i sheshtë HD 40 inç
 • Tavolinë pune, karrige ergonomike dhe llambë

Dhomë King

një shtrat ekstra i gjerë 24 m2
 • Wi-Fi me shpejtësi të lartë falas
 • Televizor i sheshtë HD 40 inç
 • Tavolinë pune, karrige ergonomike dhe llambë

Dhomë King me ballkon

një shtrat ekstra i gjerë 25 m 2
 • Ballkon
 • Wi-Fi me shpejtësi të lartë falas
 • Televizor i sheshtë HD 40 inç
 • Tavolinë pune, karrige ergonomike dhe llambë

Dhomë ekstra e gjerë me qasje të lehtë

një shtrat ekstra i gjerë 30 m 2
 • Banjë me hyrje për karrocë me WC të përshtatur posaçërisht dhe me kordon për sinjalizim
 • Çelësa drite, rafte, hapësira ruajtjeje dhe sy magjik, të gjitha në nivel më të ulët
 • Wi-Fi me shpejtësi të lartë falas
 • Televizor i sheshtë HD 40 inç
 • Tavolinë pune, karrige ergonomike dhe llambë

Dhomë familjare King Deluxe me ballkon

një shtrat ekstra i gjerë një shtrat divan 28 m 2
 • Hapësirë ndenjeje
 • Ballkon
 • Wi-Fi me shpejtësi të lartë falas
 • Televizor i sheshtë HD 40 inç
 • Tavolinë pune, karrige ergonomike dhe llambë

Suitë King me një dhomë gjumi me ballkon

një shtrat ekstra i gjerë dy shtretër divan 28 m 2
 • Hapësirë ndenjeje
 • Ballkon me pamje nga mali ose lumi
 • Dy televizorë të sheshtë HD 40 inç
 • Wi-Fi me shpejtësi të lartë falas
 • Tavolinë pune, karrige ergonomike dhe llambë

Të gjitha dhomat përfshijnë

 • Wi-Fi me shpejtësi të lartë falas
 • Shërbim vetjak lavanderie i disponueshëm
 • Çarçafë luksozë
 • Akses në qendrën e re të fitnesit
 • Kondicioner me temperaturë të rregullueshme
 • Perde errësuese
 • Televizor i sheshtë HD 40 inç
 • Tavolinë pune, karrige dhe llambë
 • Kondicioner me temperaturë të rregullueshme
 • Pajisje për çaj/kafe
 • Alarm zanor dhe vizual me dritë pulsuese
 • Numra dhome me shkrim brejl për të verbër
 • Priza elektrike praktike
 • Korridore me akses të kontrolluar
 • Dyer me kyçje të dyfishtë
 • Kasafortë
 • Shërbim në dhomë i disponueshëm 17:00 – mesnatë
 • Tharëse flokësh
 • Dush me kokë të shkëputshme
 • Hekur/tavolinë hekuri
 • Mini-frigorifer
 • Produkte banje Peter Thomas Roth
 • Krevat Luxurious Suite Dreams® nga Serta
 • Akses në qendrën e biznesit 24-orëshe me printer, faks dhe fotokopje falas