Home sections

Masthead Images

Skanderberg Monument and Albanian flag, within Skanderberg Square, Tirana.
Lobby and reception desk at Hilton Garden Inn Tirana.
1 / 4

Mirë se vini në Hilton Garden Inn Tirana

Takohuni apo festoni në qendrën e gjallëruar të Tiranës vetëm 20 minuta larg nga aeroporti. Provoni shërbimin e shkëlqyer dhe mikpritjen e ngrohtë me pamje mahnitëse të malit të Dajtit dhe lumit të Lanës.

Mbledhje dhe evente

Vendi i përsosur për gostitë tuaja, ne ofrojmë ambiente moderne krejtësisht të reja për t’u mbledhur për çdo gjë që keni nevojë – për konferencat tuaja të nivelit të lartë ose për të zhvilluar pritje të dasmave intime apo festa të çfarëdo lloji – të vogla apo të mëdha

Dhomat dhe suitat

Çlirohuni dhe relaksohuni në një nga dhomat tona komode me një shumëllojshmëri komoditetesh dhe ambientesh

Eksploroni

Si qendra e Shqipërisë dhe si mes qyteteve me më shumë diell në Evropë, Tirana ju ofron shumë për të bërë dhe për të parë